torstai 11. helmikuuta 2016

Happy Valentines Day!



Suvilahden koulun oppilaiden mietteitä jo perinteeksi muodostuneesta ystävänpäivälounaasta: 

12.2.2016 järjestetään Suvilahden koulussa perinteinen ystävänpäivälounas. Ystävänpäivälounas on ollut Suvilahden koulussa pitkä perinne, jopa 20 vuotta. Kaikki koulun oppilaat pääsevät (melkein) oikeaan ravintolaan. Lounaalle on kutsuttu myös noin kymmenen eläkkeelle jäänyttä vanhaa kouluntyöntekijää. 
Me eli kuudesluokkalaiset järjestämme tarjoilun, juomatarjoilun, annosten tekemisen sekä pöytiin ohjaamisen. Asusteena meillä pitää olla valkoiset paidat ja mustat housut, tarjoilijoilla ja juomatarjoilijoilla myös valkoiset liinat. Tämä on kuudesluokkalaisille myös hyvä tutustuminen oikeaan työhön. 
Nyt on muiden vuoro nauttia.  
Toivottavasti saamme välitettyä ystävällisyyttä, rakkautta ja yhdessä tekemistä
Seuraavan runon sanoilla haluan toivottaa kaikille hyvää ystävänpäivää! 
- Veera

Mitä voisi lahjoittaa sille, 
joka omistaa jo kissankellon, 
vanamon, säteet kevätauringon, 
jolla on talvi ja syys 
-kävisikö ystävyys?
Elina Karjalainen


Perjantaina 12.2. Suvilahden koulussa vietetään ystävänpäivää. Siihen sisältyy mm. 6.luokkalaisten järjestämä ystävänpäivälounas ja silloin 6.luokkalaiset tarjoilevat koulun muille oppilaille, sekä eläkkeelle jääneille opettajille ja rehtoreille lounaan. Osa oppilaista hoitaa juomatarjoilun ja osa taas laittaa annokset valmiiksi lautasille ja toiset hoitavat ruuan tarjoilun pöytiin oppilaille ja opettajille.
6.luokkalaisten järjestämää ystävänpäivälounasta on vietetty jo monta vuotta ja perinne jatkuu yhä.

-Aisha 6E








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti